Sárfi Tamás
  • Sárfi Tamás
  • ECTS edző

+36 30 411 3730

Beszélt nyelvek:

magyar


Elérhetőségek:

+36 30 411 3730
tamassarfi@gmail.com

Helyszínek

Budapestadatlap

Bemutatkozás

Sziasztok!

2012-ben katonai fősulis hallgatóként pár társammal a Rohamlövész tanfolyamra készültünk, és akkor hallottunk az EC-ről. Mivel a tanulmányaim miatt az 5 hét hiányzást nem tudtam megoldani, ezért jelentkeztem az első EC-re, amit sikeresen teljesítettem, és hatalmas tapasztalat volt számomra. Azóta instruktori oldalról is többször részt vettem a programon, láttam kívülről is, hogy mit élnek át a jelöltek, és most célom, hogy segítsek minél több embernek, hogy elsőre sikeresen vegyék ezt az akadályt.

Én nagyjából 8-10 éve edzek napi szinten. Több küzdősportot űztem és versenyeztem is, edzéseim része a súlyemelés, saját súlyos gyakorlatok, futás, és bármi igazából, hisz saját magam számára is igyekszem változatossá tenni a mozgást. A céltudatos edzés híve vagyok, ahol azért edzek, hogy minél több mindent meg tudjak oldani ügyességből, erőből, állóképességből.

Hobbim a gladiátorkodás, ahol közel négy éve tartok edzéseket. Emellett egy ideje személyi edzéseket is vállalok.

Fitnesz instruktor végzettséget 2016-ban szereztem az Iwi-nél, de szakmailag továbbra is folyamatosan képzem magam.

Hivatásos katonaként nem lesz egyszerű mindig megoldani, hogy én tartsam az edzést, de Mesivel együttműködve garantáltan olyan felépített edzésrendszerbe fogsz csöppenni, ahol kis lépésekben, de szinte edzésről edzésre látni, érezni fogod a változást.

Ez az edzés, ahogy az Elite Challenge is, a hétköznapi életed is meg fogja változatni!
Keress bátran, ha kérdésed van!
Sárfi Tamás